Hvorfor anmodes om placeringsadgang, og hvordan konfigurerer jeg den?

Ofte stillede spørgsmål iOS-app Hvorfor anmodes om placeringsadgang, og hvordan konfigurerer jeg den?

Vi bruger ikke placeringsdata, og derfor gemmer vi dem aldrig.

På iOS er der ingen måde at holde en app kørende i baggrunden på hele tiden. Hvis nogen lukker / svejer appen, lukkes den. Når en app er lukket i 24 timer, resulterer den i 'ingen data' for den dag, hvilket vil påvirke førerens score.

Derfor vil vi gerne starte appen automatisk, så snart den uventet er lukket, her er GPS-tilladelsen.
Ved at indstille denne tilladelse til 'Altid', får vi en meddelelse, så snart du dækker en afstand, og vi bruger denne meddelelse til at starte appen. Denne meddelelse siger ikke, hvor du er, kun at du har rejst en afstand. Så vi har ingen idé om, hvor det er, og vi vil ikke vide.

Selve bælgene er således GPS-fri, hvilket betyder, at du kun bruger GPS, når nogen swiper / forlader appen, ikke for at afgøre, om nogen kører. Det er derfor bedre at slippe appen overhovedet: vores løsning fungerer altid straks, og der kræves ingen GPS, så bedre for batteriet.

Sådan indstiller du din GPS-tilladelse til altid:

1) Åbn appen, og klik på knappen med skjoldet (placeret mellem Bluetooth- og Pod-knappen i bunden af ​​skærmen).

2) På skærmen, der følger alle tilladelser / indstillinger, kan indstilles korrekt, står det 'Altid holde appen i gang'. Hvis en knap er synlig, skal du klikke på den. Er knappen ikke der? Du har allerede konfigureret det korrekt, og du er færdig!

3) Klik på Location, og vælg Always.