Via 1000 liv skånet før udgangen af 2020 takket være SafeDrivePod

Hjælp os med at nå vores mål

Hvordan fungerer det?

SafeDrivePod tilbyder en komplet løsning, der sikrer, at smartphonens skærm er låst under kørslen.

Produktet er en kombination af tre elementer:

How it works 1 How it works 1

Pod

SafeDrivePoden selv, monteret et sted i køretøjet, udsender et trådløst radiosignal for at angive, når køretøjet kører.

How it works 2 How it works 2

App

En stærk app på din telefon, udelukker al adgang til øvrige apps, når du kører. Du kan dog stadig foretage håndfri telefonopkald og benytte dine navigeringsapps.

How it works 3 How it works 3

Aftale

Et vigtigt aspekt af vores koncept er din sikkerhed. Din chef har indgået en aftale med dig for at få dig og bilen sikkert hjem. Han/hun vil få oplysninger om, hvordan du bruger SafeDrivePod-systemet.

clivehands clivehead

Det virker både på Android og Apple iPhone-udstyr

Hvad er SafeDrivePod?

Den innovative løsning til reduktion af distraktioner under kørslen.

SafeDrivePod giver indblik i dine medarbejderes adfærd.

Det handler om at komme godt hjem - også fra arbejde hver dag!

Flådeadministratorer ønsker, at deres førere kommer sikkert hjem hver dag! I stedet skal de håndtere et stigende antal biluheld og stigende skadesomkostninger. Alarmerende 25 % af de samlede omkostninger til bilskader er relateret til, at føreren distraheres af sin smartphone.

SafeDrivePod hindrer smartphone-genereret distraktion under kørslen. SafeDrivePod tilbyder en komplet løsning, der sikrer, at smartphonens berøringsfølsomme skærm er låst under kørslen.

En SafeDrivePod i hvert køretøj sikrer flådeadministratoren, at førerne ikke bruge deres smartphone under kørslen. Dette medfører en reduktion af bilskader og omkostninger i forbindelse med erstatningskrav. Fremfor alt bidrager det til forbedret sikkerhed på vejene og større sikkerhed for, at medarbejderne kommer sikkert hjem.

Få mere at vide!

Seneste nyheder

Insurance POST: Driving out Distraction: Is mobile phone use an addiction insurers should worry about?

On 10 August 2016 Tomasz Kroker was driving a truck on the A34 – ahead of him was a very visible long queue of traffic travelling uphill. The truck was travelling at 50mph, and Kroker made no attempt to reduce speed when he hit the first vehicle.

SafeDrivePod at FIA Region I Start-up Challenge

SafeDrivePod is visiting the FIA Region I Start-up Challenge today.

Fleet Europe: Danish insurer Tryg uses SafeDrivePod

SafeDrivePod has entered into a cooperation with Danish insurance company Tryg, one of the largest non-life insurers in the Nordics.

Dekra: ADAC Truckservice und SafeDrivePod kooperieren

Das SafeDrivePod-System des gleichnamigen niederländischen Herstellers unterbindet die Handy-Nutzung am Steuer.

SafeDrivePod er nem at installere

Ingen dyr IT-support for flådeadministratoren er påkrævet

  • Føreren modtager en pakke hjemme eller på kontoret indeholdende hardwaren (en pod på størrelse med en æske tændstikker) og en brugsanvisning.
  • Føreren registrerer sig på SafeDrivePod appen.
  • Føreren downloader appen på sin smartphone, indtaster sine oplysninger og forbinder appen med produktet.
  • Føreren anbringer produktet i bilen, for eksempel i handskerummet.
  • Det er relativt enkelt at bruge produktet, så det medfører meget lavere omkostninger til IT-support for kunden.

Hvordan fungerer det i bilen?

Når SafeDrivePod er installeret i bilen, sker der følgende:

  • Under kørslen er smartphonens berøringsfølsomme skærm blokeret;
  • Efter 20 sekunders stop af bilen er den berøringsfølsomme skærm frigivet igen;
  • Det er stadig muligt at foretage håndfri opkald;
  • Hvis brugeren kobler Bluetooth eller appen fra, vil der blive sendt en notifikation til brugeren via en sms/mail;
  • Hvis brugeren har trykket på SOS-knappen for at frigøre telefonen i nødstilfælde, sendes der en notifikation til brugeren med sms/mail;

Vores unikke løsning

Kombinationen af pod, app og server gør det vanskeligt at manipulere med systemet.

Smartphonen er kommet ind i vores liv, og meget tyder på, at vi ikke kan leve uden den - ikke engang når vi kører bil. Selv om vi ved, at vi ikke burde gøre det, har vi tendens til omgående at svare, når vi hører en notifikation om en ny meddelelse. Nogle lande har bestemmelser, der forbyder brug af smartphone under kørslen, men myndighederne er ikke altid i stand til at håndhæve disse bestemmelser. Der er værktøjer på markedet, der hjælper dig med at undgå distraktion, men alle disse værktøjer kan nemt undgås.
Kombinationen af de tre elementer (hardware, software og server) gør SafeDrivePod til et unikt og innovativt værktøj og det eneste produkt på markedet, der ikke kan manipuleres med uden at det opdages.

En investering, der betaler sig

SafeDrivePod er en investering, der betaler sig hjem (ROI)på et år via reducerede omkostninger. Den skønnede ROI er cirka 4:1, så det er ikke bare en investering i sikkerhed!

Socialt ansvar

Hjælp dine medarbejdere med at komme godt hjem!

Et nyt emne, der skal håndteres: smartphone-genereret distraktion

En SafeDrivePod i hvert køretøj sikrer flådeadministratoren, at førerne kun kan bruge deres smartphones til håndfri opkald under kørslen. Dette medfører færre bilskader og færre omkostninger til erstatning. Fremfor alt bidrager det til forbedret sikkerhed på vejene og større sikkerhed for, at medarbejderne kommer sikkert hjem. SafeDrivePod er en god forretning, god ansættelsespraksis og godt socialt ansvar!

25% af de samlede bilskader kan tilskrives brug af smartphone

Selv om det af indlysende grunde er vanskeligt at få de faktiske tal frem, skønnes det, at 25 procent af alle biluheld sker, fordi føreren blev distraheret af sin smartphone. En tredjedel af alle medarbejdere skriver sms'er, mens de kører, og 30 % af denne gruppe har oplevet at være tæt på et uheld som følge af sms-skrivning. Oplevelsen ændrede ikke deres adfærd! Medarbejderne har stadig tendens til at skrive og swipe, mens de kører. Professionelle førere, der bruger deres smartphone under kørslen, er yngre end den gennemsnitlige professionelle fører, og næsten halvdelen af dem (46 %) er under 41 år.

Dette er, hvad vores kunder siger

  The use of cell phones while driving is one of the main risks in road freight transport. According to estimations by insurance companies, 25 percent of total costs are currently caused by truck drivers who are distracted by their smartphones. However, it makes a difference to read about the consequences or to experience them. Our roadside assistants can see the catastrophic impact in practice every day. It is our responsibility to make people aware of the fact that it is also possible to increase road safety effectively by simple means. This is why, on the one hand, we support the efforts of the EU and the FIA campaign 2 seconds. In addition, the SafeDrivePod system will become an optional part of our product portfolio  

Dirk Fröhlich, CEO of ADAC Truckservice, Laichingen

  Vagtfirmaet G4S er engageret i at skabe et sikkert arbejdsmiljø for deres kunder og medarbejdere i det daglige. Hver dag har vi i gennemsnit 800 køretøjer ude på vejene. Ud over sikker vej-programmet tilbyder vi også vores medarbejdere at inkludere SafeDrivePod, en fremragende forebyggende løsning, der hjælper med til at reducere risikoen for uheld.  

Lidy van Hout, Direktør HR G4S(NL)

  Jeg ser det stigende antal trafikuheld i Holland som et større socialt problem. Stigningen skyldes hovedsagelig distraktion på grund af brug af smartphones. Som virksomhed føler vi et ansvar for vores medarbejderes og andre trafikanters sikkerhed. Det er derfor, vi ønsker at fremme en sikker kørestil. Her spiller SafeDrivePod en vigtig rolle. Det er derfor, det var et logisk valg for os at levere denne smarte tekniske løsning til de over 700 leasede biler hos Canons medarbejdere, som er ude på vejene hver dag.  

Joop van Boerdonk, Administrerende direktør Canon Nederland N.V.


Kunder

Sikre km takket være SafeDrivePod

92.174.214
Sikre km takket være SafeDrivePod

Grundlæggere

Paul Hendriks

Grundlægger

Paul Hendriks er initiativtageren og grundlæggeren af SafeDrivePod. Han er den drivende kraft bag virksomhedens kommercielle succes.

Erik Damen

Grundlægger

Dr. Erik Damen er med-grundlægger og den tekniske hjerne bag produktet. Han har års erfaring in produktudvikling and software.

Få mere at vide

Udfyld skemaet nedenfor, hvis du vil vide mere om SafeDrivePod-løsninger. Bestille direkte? Klik her